ILMOITTAUDUTHAN AJOISSA!!!

ILMOITTAUTUMINEN SULKEUTUU 7 VRK ENNEN TYÖPAJAA, MINIMÄÄRÄ TYÖPAJALLE 10 HENKILÖÄ.

Yinjooga + äänimalja meditaatio -

6.10. klo. 9 - 12.00  Hinta 45€ / hlö

Alkuun teemme Yinjooga tunnin (75 min.) äänimaljojen kanssa. Tunnin loppurentoutus, aloittaa äänihoito meditaation n.60 min. Varaamme aikaa palautumiseen aina kello 12.00 asti.

Äänihoitokonsertti sopii kaikille ja se on kehitetty rentouttamaan stressaantuneita ja väsyneitä. Gongit, kristalliäänimaljat ja muut terapeuttiset soittimet vaikuttavat hermostomme toimintaan, ohjailevat kantasoluja ja rauhoittavat mielen. Äänillä on kyky auttaa kehoa parantumaan mm. traumoista, kivuista ja stressistä.

(Itse voit vaan levätä. Saavu paikalle rennoissa ja lämpimissä vaatteissa ja ota vesipullo mukaan. Ota mukaasi oma makuualusta, tyyny ja viltti. Paikan päällä on muutamia tarvittaessa. Äänirentoutuksen jälkeen on hyvä muistaa juoda vettä.)

Äänihoito auttaa:
• rentoutua;
• levätä;
• maadoittautua;
• kokea yhteyttä kaikkeudeen;
• kehon terveentyä
• kokea astraalisia unia

Gongeilla, kristalliäänimaljoilla ja muilla terapeuttisillä soittimilla on tutkittu hoitava kyky. Ne pystyy vaikuttamaan meidän hermoston toimintaan, ohjailla kantasoluja ja pystyvät rauhoittamaan mielen. Äänillä on kyky auttaa kehon parantua traumoista, kivuista, stressistä ja ynnä muista kehoon liittyvistä oireista.

Kristallimaljat on valmistettu puhtaasta kvartskristallista ja niiden värähtely saa aikaansa enkelimäisiä ääniä. Sotkamossa sanottiin konsertin jälkeen että ne soi niinkuin revontulet. Niiden ääni voi auttaa autistisia lapsia palautumaan ja "maadoittumaan" omaan kehoonsa takaisin. Stressaantuneita ihmisiä rauhoittumaan ja auttaa uniongelmien kanssa.

Gongin ääneen on kätketty koko maailmankaikkeuden värähtelyt. Sitä kosmista soidinta kuunnellessa ihmiset menevät yleensä "matkalle" toisiin ulottuvuuksiin. Gongista tulee tiivis ääniaalto, mikä tuntuu kuuntelijasta niinkuin tämä olisi meressä. Gongeja on monia eri tyyppejä ja ne auttavat meidän kehoa puhdistautumaan.

Kurkkulaulua on laulanut saamelaiset, mongolialaiset ja monet muut kansat. Sen perinne ylittää kaikenlaiset kultuuriset rajat. Kurkkulaululla on ravitseva vaikutus, se auttaa ottamaan yhteyttä omiin juuriin. Sitä kuunnellessa me "maadoitumme" ja keho palautuu alkuluomisen tilaan.

Teille esiintyy Simo Santeri Virtanen. Hän on äänihoitaja, gongi mestari ja naurujoogan ohjaaja. Hän tykkää elää elämäänsä kevyesti ilman murheita. Tutkien luontoa ja ihmisiä, niiten vuorovaikutuksia toisiinsa. Hän on oppinut äänihoitoa Liettualaisilta Alicija ja Richard Eilijakaksilta ja gongi mestari Don Conreaux'lta yhtysvalloista.

Astangajoogan alkeet startti.

Syyskausi on käynnissä, päivitämme seuraavan alkeet startin lähiaikoina.

 

Startti on tarkotettu kaikille ja on käytävä ennen astanga tunnille osallistumista. Kurssi sopii myös kokeneemmalle astangan harjoittajalle, jos haluat syventää harjoitustasi.

 

Hinta 45€